Sorteig del llibre Política de Defensa i Estat Propi

Aquest any volem millorar Defensa.Cat tot oferint més notícies, anàlisi i divulgació. Pretenem arribar al màxim de gent per contribuir al debat sobre la defensa i seguretat de la futura República de Catalunya. Per això trobem rellevant aportar dades, anàlisi i novetats en àmbits tan diversos com ara sensors, vehicles, armes, entrenament, estratègia, història, pressupostos, espionatge, terrorisme, etc. Sempre amb la voluntat d’oferir informació de fonts fiables tot presentant-la de forma atractiva i divulgativa.

Especialment a Twitter tenim una activitat important i és una gran plataforma que permet debatre, rebre i enviar informació i opinió d’una forma molt àgil. Però com tota xarxa social prioritza la immediatesa provocant que aquestes aportacions quedin perdudes al time line. Per això ens proposem millorar el grau de participació dels comentaris a la nostra web. Aquests aporten nova informació als articles i permeten seguir un debat a llarg termini. Alguns visitants habituals ja aporten comentaris de gran qualitat però encara manquen més persones per arribar a una massa crítica de comentaristes que enriqueixin el debat. Quelcom que envegem d’altres webs o blogs sobre defensa és precisament l’elevat grau de participació que aconsegueixen.

Aquest mes hem decidit sortejar un exemplar del nou llibre Política de Defensa i Estat Propi de l’Editorial Base. Una publicació molt rellevant per a tota persona interessada en la política de defensa que caldrà endegar un cop guanyada la independència. Per aquest sorteig proposem una mecànica que ofereix més possibilitats de guanyar a les persones que participin més activament amb el nostre projecte. Cada participant podrà aconseguir diversos punts escrivint comentaris o realitzant altres col·laboracions. Aquests són les accions mitjançant les quals podeu aconseguir punts fins el 22 d’abril a les 12:00h:

  • Compartir i comentar un dels nostres articles a Twitter o Facebook: 1 punt
  • Comentar un article a la web de Defensa.Cat: 2 punts
  • Comentar la vostra visió de defensa a la pàgina Idees Sobre Defensa: 2 punts
  • Escriure un article sobre defensa o seguretat per què el publiquem: 5 punts

Per cada punt aconseguit hi ha una opció de guanyar el premi. Cada categoria puntua només una vegada, no s’acumulen punts per a diversos comentaris a Twitter, però sí que podeu acumular punts acomplint les accions de cada categoria. Cada persona podrà acumular un màxim de 10 punts realitzant totes 4 accions. Ens reservem el dret a no aportar punts per participacions trivials, irrespectuosos o ofensives o que continguin material no original del seu autor. En el cas del articles que ens envieu sobre defensa recomanem una extensió de 600 a 1.200 paraules i han de ser originals i inèdits. Si se us acudeix alguna altra forma de col·laboració (vídeo, infografies, merchandising, etc.) feu-nos-ho arribar també.

El sorteig el realitzarem el proper 22 d’abril i 23 farem públic el guanyador o guanyadora (amb pseudònim si així ho desitja). L’afortunat o afortunada rebrà el llibre per via postal la setmana següent.

Us animem a tots i totes a participar!

Què puc fer jo per ajudar a Defensa.Cat?

Defensa.Cat és un projecte portat per voluntaris amb el seu temps i esforç. Si ens vols ajudar pots: parlar del nostre projecte a coneguts, compartir i comentar els nostres articles i clicar als anuncis de la web per ajudar al nostre finançament. Gràcies per tot!